Tiedotusvälineiden valta murenemassa

Tähän asti lääketeollisuus on pystynyt ostamaan lehdistön ja muun median hiljaiseksi, lääkkeiden ja rokotteiden aiheuttamista sivuvaikutuksista.  Se on ottanut valtaansa myös poliittisia päättäjiämme sekä potilasyhdistyksiä rahoittamalla näitä tahoja. Valitettavasti tarvittiin sikainfluenssan kaltainen murhenäytelmä, jotta ihmisten silmät avautuivat lääketeollisuuden röyhkeydelle.

Tämä onnistui ainoastaan sen vuoksi, että meillä on nyt netissä sosiaalinen media, jossa ihmiset voivat kommunikoida ilman sensuuria. Ajatelkaa miten hyvin media on onnistunut pitämään salassa kaikki terveystuotteilla ja luontaishoidoilla parantuneiden ihmisten hyvät kokemukset, joihin ei lääkkeitä ole tarvittu. Lääkäri toisensa jälkeen mitätöi kaikki positiiviset paranemiset, joita potilaat tai heidän läheisensä ovat luontaishoidoista heille kertoneet.

Tässä yksi esimerkki:
2004 Kauneus ja Terveys lehden toimittaja otti minuun yhteyttä ja kysyi, olisiko minulla antaa haastateltavaksi henkilöä, joka olisi parantunut luontaishoidoilla? Mietin hetken ja sanoin, että voin kysyä, olisiko eräs äiti sieltä Helsingistä halukas kertomaan miten heidän lapsensa korvatulehduskierre saatiin loppumaan. Lapsen äiti Anne oli erittäin halukas antamaan haastattelun, jossa kertoi Nico poikansa paranemisesta. Kuinka ollakaan, juuri kun lehti oli menossa painoon, eräs korvalääkäri kuuli asiasta ja käytti kaikki auktoriteettinsa ja sai kun saikin Kauneus ja Terveyslehden perumaan jutun julkaisun. Toimittaja soitti minulle ja pahoitteli tilannetta. Terveys Hymyn toimittaja Reijo Ikävalko lupasi kuitenkin julkaista kyseisen jutun ja niin sovittiin, että juttu tuli Terveys Hymyyn otsikolla; NICON KORVATULEHDUSKIERRE TOKENI

Voit lukea Nicon tarinan nettisivuiltamme kohdasta; Terveydenhoito lapset, sieltä löydät myös muita luontaishoidoilla ja homeopatialla parantuneita korvatulehduslapsia.

Eläköön oikea sananvapaus

Merja Lindström
Diplomihomeopaatti, luontaislääkintäkouluttaja

Mainokset

Kommentointi on suljettu.